Ge bort en teknikpryl i födelsedagspresent

De flesta gillar hårda presenter, oavsett om det är till julafton eller som födelsedagspresent. Att ge bort en telefon, Ipad eller musikspelare är alltid uppskattat av mottagaren. Det finns många olika teknikprylar som kan passa för båda könen i alla åldrar, vilket gör det enkelt för dig som ska ge bort presenterna att göra rätt val.

Födelsedagspresenter kan vara riktigt kluriga ibland och därför är det många som nöjer sig med att köpa ett presentkort eller en trisslott. Det är självklart en lösning, men tycker du att det är allt för tråkigt och opersonligt kan du läsa nedanstående tips. Tänk på att alla produkter från Sony tillverkas i olika färger och kan därför passa den tilltänkta lite extra bra. Sony tillverkar exempelvis rosa hörlurar för den som föredrar ett rosa tema på sina teknikprylar.

Rätt pryl för rätt person

Att hitta teknikprylar till ett födelsedagsbarn är inte alls svårt. Däremot kan det vara krångligare att hitta en tårta till personen i fråga, speciellt hos dintarta.se som har ett enormt utbud av tårtor. En present kan ju även vara en fin tårta, så varför inte köpa en tårta med ett fint och personlig motiv utöver en teknikpryl från Sony? Här kommer en liten lista med exempel på prylar du kan köpa:

  • Hörlurar från Sony. De kommer i många olika utföranden och med många olika funktioner. Priserna varierar också väldigt mycket. Välj ett par som passar för din budget och som du tror passar födelsedagsbarnet.
  • En mobiltelefon. De flesta har redan en fungerande mobiltelefon, men alla blir glada av en ny Sony Xperia mobiltelefon i en fin färg. Välj en telefon utan abonnemang så du inte belastar födelsedagsbarnet med utgifter som han eller hon inte vill ha eller behöver.
  • Bärbar musikspelare. Sony tillverkar många bärbara musikspelare och en typisk sådan musikspelare är MP3:n. Många använder mobiltelefonen som sin musikspelare, men i vissa fall kan det vara mer passande med en MP3 för att lyssna på sin musik. Exempelvis är det bättre med en mindre musikspelare i fickan på träningspasset eller i situationer då man inte vill ta med sig mobilen innehållande all värdefull information av rena säkerhetsskäl.
  • En köksradio. Man kan tro att den gamla köksradion inte är användbar i dessa moderna tider, men att sätta på radion på morgonen och spontanlyssna på vad som sänds kan vara skönt ibland. Det är även passande med radion i bakgrunden när man arbetar eller pysslar med något. En köksradio från Sony behöver inte kosta mer än några hundralappar.
  • TV, dator, gamingutrustning med mera. Eftersom Sony har ett brett sortiment kan man hitta mycket från dem och en dyrare kategori än de ovanstående inkluderar bland annat gamingutrustning. Är det något som födelsedagsbarnet önskar sig i denna kategorin är det här du ska leta.

Skulle du trots allt ha beslutsångest över vad du ska köpa går det alltid att köpa ett presentkort hos Elgiganten eller någon annan butik som säljer teknikprylar. Det är ju ändå tanken som räknas när man ska ge bort presenter.